INDIAN ROYAL FOOD

INDIAN ROYAL FOOD Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 951 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Indian Royal Food. Meer weten? Ontdek meer

4 jul 2022 om 14:08 Altijd heeeeeerlijk. Beste plek in Leiden
4 jul 2022 om 10:01 Vreselijk! Ik had de lams kofte. Lam droog, saus super zoet van de tomaten (duidelijk pakje of blik). Munt was niet vers maar gedroogd en daardoor heel muf. Dit is geen curry zoals dat hoort. Dit is snel verdienen.
2 jul 2022 om 20:53 Eten was heerlijk. Er was wat verwarring met de bestelling, maar dat is netjes opgelost.
28 jun 2022 om 10:37 Het met gehakt gevulde naanbrood was nauwelijks gevuld te noemen. Voor de rest prima eten.
27 jun 2022 om 8:41 Prima eten, alleen niet te veel van verwachten. Je krijgt het in een piepschuimen bak waardoor het niet echt vers oogt. Kip was aan de droge kant > opgewarmd. Naan brood met knoflook was echt matig en onderniveau. Prima 6e.
25 jun 2022 om 17:17 Beetje zoute maar prima dhansak. Tip als je van pittig houdt: bestel de pickles, errug lekker. Snel klaar van de keuken , en snelle en vriendelijke jongen van thuisbezorgd.
23 jun 2022 om 22:36 De kip is super mals, rijst is heerlijk zacht en ik kan niet genoeg krijgen van de curry. Al meerdere keren besteld, altijd weer genieten.
21 jun 2022 om 10:55 Top top top!
13 jun 2022 om 14:09 Great food
11 jun 2022 om 22:07 Warm en netjes verpakt. Echter wel erg droog.
10 jun 2022 om 23:02 Ik ben altijd blij als jullie butter chicken eet. Misschien volgende keer nog exstra saus voor mij die is super lekker.
2 jun 2022 om 20:26 erg goed eten